3ήμερη Εκδρομή 2017


              ΤΡΙΗΜΕΡΗ      ΕΚΔΡΟΜΗ 
                          ΣΤΟ
                               

         ΕΘΝΙΚΟ ΠΑΡΚΟ
         ΛΙΜΝΗΣ ΚΕΡΚΙΝΗΣ
**  3 ΗΜΕΡΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ 2 ΔΙΑΜΟΝΩΝ  **


         **  ΠΡΩΤΗ ΗΜΕΡΑ  27/04/2017 ** 

       08.0O    Εκκίνηση από το 5ο Γυμνάσιο Λαμίαςμε λεωφορείο για Βέροια με ενδιάμεση μισάωρη στάση
12.3O    Βέροια. Περιήγηση στη Παλιά Πόλη , Εβραϊκή συνοικία  (Μπαρμπούτα η παλαιά εβραϊκή συνοικία της Βέροιας, κιβωτός των μακραίωνων παραδόσεων της πόλης, δίπλα στις όχθες του Τριπόταμου) . Φωτογράφηση. Πρόχειρο φαγητό και δοκιμάζουμε οπωσδήποτε το φημισμένο ραβανί  Βέροιας.
15.00    Ξεκινάμε για Κερκίνη
17.00   Φθάνουμε στον Οικοπεριηγητή Κερκίνης. Τακτοποίηση στα δωμάτια και ενημέρωση για το πρόγραμμα που θα ακολουθήσουμε κατά την παραμονή μας στη Κερκίνη.
18.30   Πεζοπορία μέχρι το λιμανάκι της Κερκίνης, μικρή ενημέρωση και χαλάρωση απολαμβάνοντας τα καθρεφτίσματα στη λίμνη του απογευματινού ήλιου.
20.00    Ενημέρωση με βιντεοπροβολέα για την ιστορία και τα προβλήματα της λίμνης.
21.00    Δείπνο με παραδοσιακές γεύσεις στο εστιατόριο του Οικοπεριηγητή.    Ελεύθερη ώρα.
   


**  ΔΕΥΤΕΡΗ  ΗΜΕΡΑ  28/04/2017 **


08.00   Πρωινό με πίτες, κέικ, μηλόπιτα, μέλι, μαρμελάδες, βούτυρο, αυγά. 
09.30 Δραστηριότητες στο Εθνικό Πάρκο της Λίμνης Κερκίνης. Πλησιάζουμε με πλάβες τις αποικίες των πουλιών, παρατηρούμε και φωτογραφίζουμε την ορνιθοπανίδα . Ποδηλατούμε στο ανάχωμα της Λίμνης και ενημερωνώμαστε - παρατηρούμε την παραλίμνια χλωρίδα. Γίνεται παρατήρηση με τηλεσκόπια και ενημέρωση από τους συνοδούς του Οικοπεριηγητή.
13.30    Πικ-νικ με λουκάνικα, πανσέτες και σουβλάκια, σαλάτες ,τυρί και αναψυκτικά, σε παραλίμνιο λιβάδι. Επιστροφή στον Οικοπεριηγητή . Ξεκούραση - ελεύθερη ώρα .
17.00    Επίσκεψη στην Ιερά Μονή Τιμίου Προδρόμου Ακριτοχωρίου. Ο κεντρικός ναός έγινε σύμφωνα με τα πρότυπα των καθολικών του Αγίου Όρους και συγκεκριμένα της Μονής Ξενοφώντος. Ο επισκέπτης της μονής, πραγματικά καθηλώνεται από την πανέμορφη θέα. Η λίμνη Κερκίνη ξεδιπλώνεται σε όλο της το μεγαλείο. Το πράσινο του όρους Μπέλλες κατακλύζει την κάθε γωνιά του.
      Επίσκεψη - βόλτα στα Πορόια 
21.00    Δείπνο με φαγητά από τον παραδοσιακό φούρνο.  Αποχαιρετιστήριο γλέντι με μουσική.**  ΤΡΙΤΗ  ΗΜΕΡΑ  29/04/2017 **

      08.00    Πρωινό με πίτες, κέικ, μηλόπιτα, μέλι, μαρμελάδες, βούτυρο, αυγά.
                Προετοιμασία αναχώρησης.        
09.30  Αναχώρηση από Οικοπεριηγητή για Σέρρες. Περιήγηση - φωτογράφηση - βόλτα στο κέντρο της πόλης. Σερραϊκή μπουγάτσα .

13.00   Άφιξη στη Θεσσαλονίκη. Λευκός Πύργος , Παραλιακή , Αγία Σοφία , Αριστοτέλους. Πρόχειρο φαγητό κατά βούληση , γλυκά στον Τερκενλή , κ.τ.λ.
16.00    Αναχώρηση για Λαμία . Ενδιάμεση στάση στη Λάρισα.
21.0 Άφιξη στη Λαμία , στο 5ο Γυμνάσιο , απ΄ όπου θα γίνει η παραλαβή των μαθητών από τους κηδεμόνες .
               


Στη τιμή περιλαμβάνονται :


  •           Τα μεταφορικά έξοδα του λεωφορείου με την προβλεπόμενη ασφάλιση.
  •       Δύο διανυκτερεύσεις στις τρίκλινες και τετράκλινες  μικρές Σουίτες του Αρχοντικού του Οικοπεριηγητή, με πλήρη πρωινά σε μπουφέ.
  •            3 άκρως ποιοτικά γεύματα ( πρώτο και δεύτερο πιάτο , σαλάτα , αναψυκτικό , γλυκό ) μαζί με το πικ-νικ, τις περιηγήσεις, τις επισκέψεις, τα μέσα περιηγήσεων, την συνοδεία με το ειδικευμένο προσωπικό του Οικοπεριηγητή και την ασφάλεια αστικής ευθύνης του Οικοπεριηγητή. 
  •       Η συνοδεία του όλου προγράμματος γίνεται με τζιπ ( 4χ4 Land Rover ) τα οποία μεταφέρουν όσους δεν μπορούν να ποδηλατήσουν και δεν πρέπει να χάσουν το πρόγραμμα.
  
Ενδέχεται να γίνουν μικρές τροποποιήσεις στο παραπάνω πρόγραμμα
Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...