Σφαγή αγριόγιδων στα Ιωάννινα

Κείμενο Χαρητάκη Παπαϊωάννου                     ............................................................ΣΦΑΓΕΙΟ ΣΤΟ ΕΘΝΙΚΟ ΠΑΡΚΟ ΒΟΡΕΙΑΣ ΠΙΝΔΟΥ ΣΗΜΕΡΑ 21/2/2017.
ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΛΑΘΡΟΚΥΝΗΓΩΝ "MADE IN GREECE" ΕΞΟΝΤΩΣΕ ΤΟ ΚΟΠΑΔΑΚΙ ΤΩΝ ΕΞΙ ΑΓΡΙΟΓΙΔΩΝ ΠΟΥ ΛΟΓΩ ΤΩΝ ΧΙΟΝΟΠΤΩΣΕΩΝ ΤΟΥ ΦΕΤΙΝΟΥ ΧΕΙΜΩΝΑ ΕΙΧΕ ΒΡΕΙ ΚΑΤΑΦΥΓΙΟ ΚΟΝΤΑ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ ΤΣΕΠΕΛΟΒΟ ΣΤΟ ΟΡΟΣ ΤΥΜΦΗ. ΟΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΛΑΘΡΟΚΥΝΗΓΟΙ -ΠΟΥ ΠΙΘΑΝΑ ΑΣΚΟΥΝ ΤΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ ΤΟΥ ΠΑΡΑΝΟΜΟΥ ΔΙΑΚΙΝΗΤΗ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΣΚΟΤΩΜΕΝΩΝ ΘΗΡΑΜΑΤΩΝ-- ΣΚΟΤΩΣΑΝ 5 ΘΗΛΥΚΑ ΑΓΡΙΟΓΙΔΑ ΠΟΥ ΠΡΟΦΑΝΩΣ -ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΕΠΟΧΗΣ- ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΝ ΣΕ ΠΡΟΧΩΡΗΜΕΝΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΚΥΟΦΟΡΙΑΣ ΚΑΘΩΣ ΕΠΙΣΗΣ ΚΑΙ ΕΝΑ ΧΡΟΝΙΑΡΙΚΟ. ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ Η ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΙΚΗ ΤΙΜΩΡΙΑ ΤΩΝ ΜΕΛΩΝ ΤΗΣ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗΣ ΣΥΜΜΟΡΙΑΣ ΓΙΑ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ "ΑΡΙΣΤΟΤΕΧΝΙΚΗ" ΣΦΑΓΗ ΤΥΠΟΥ ISIS !!!!!!!!!!!!! ΕΝΑ "ΤΕΡΑΣΤΙΟ" ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΗΝ ΘΗΡΟΦΥΛΑΚΗ ΤΗΣ Ε' ΚΥΝΗΓΕΤΙΚΗΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΗΠΕΙΡΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΑΥΤΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ !!!!5 σχόλια :

 1. ΦΡΙΚΗ ! ΑΛΗΤΕΙΑ ! ΜΑΓΚΙΑ ! ΑΝΟΗΣΙΑ ! ΑΠΑΙΔΕΥΣΙΑ ! ΒΑΡΒΑΡΟΤΗΣ ! ΚΡΙΜΑ ΣΤΑ ΖΩΝΤΑΝΑ ! ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟΥΣ ΘΗΡΟΦΥΛΑΚΕΣ ! ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΕΝ ΚΑΙΡΩ ΝΑ ΜΑΘΩ ΤΗΝ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΑΝΟΣΙΟ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑ !

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Αλλά τι ακριβώς έκανε η θηροφυλακή (και λέμε μπράβο) αν δε τους έπιασε?

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Τα τρια από τα τέσσερα μέλη της ομάδας των λαθροκυνηγών συνελήφθησαν από τους άνδρες της θηροφυλακής και οδηγήθηκαν στο αστυνομικό τμήμα του Κατσικά Ιωαννίνων. Το τέταρτο άτομο αναζητείται...

   Διαγραφή

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...