Κουβέλα - Παραλία Ραχών


Αγάπη  Δ.  ,  Ευγενία  Γρ.       .....................................................................    12/1/2014                       
           Ημέρα Κυριακή 12 Ιανουαρίου 2014 και ώρα 2:30, ο πρώτος περίπατος της περιβαλλοντικής ομάδας για την νέα χρονιά . Αυτή την φορά επιλέξαμε να κάνουμε μια παραθαλάσσια διαδρομή από την παραλία της Κουβέλας έως το παραλιακό χωριό τις Ράχες  ( Παραλία Ραχών ) και πάλι πίσω.

             
 
            Έκανε λίγο κρύο αλλά και πάλι ξεκινήσαμε γεμάτοι όρεξη για πεζοπορία.Ήμασταν συνολικά 15 παιδιά και μας συνόδευαν 4 καθηγητές μας.


                Κατά την διάρκεια της πεζοπορίας μας κατά μήκος της πανέρμοφης ακτής της Κουβέλας θαυμάζαμε την ομορφιά της θάλασσας , αν και χειμώνας ήταν θαυμάσια και πεντακάθαρη. Ακούσαμε το ήχο των κυμάτων να σκάνε στην ακτή, είδαμε μικρές βαρκούλες να κατευθύνονται στο λιμάνι των Ραχών , ήταν υπέροχα.

            Κάναμε μια μικρή στάση στις Ράχες για να ξεκουραστούμε , τα παιδια απόλαυσαν τη θέα απο το λιμάνι των Ραχών, και μερικοί  ένα ζεστό ρόφημα  στο παραλιακό cafe . Ο δρόμος της επιστροφής ηταν αρκετά ευχάριστος αφού όλοι είχαμε περάσει υπέροχα. Κατα τις  5:30  ο περίπατος μας έλαβε τέλος και ήταν εξαίρετα . Ανυπομονούμε για την επόμενο περίπατό μας . 

 
2 σχόλια :

  1. Είναι μια πολύ καλή εργασία! Μπράβο σας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Συνχαρητηρια για την εργασια! Ομως και ο περιπατος ηταν πολυ ΩΡΑΙΟΣ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...