Μακρινίτσα (2)

Σπυριδούλα  Ψ.     .......................................................      10/3/2013

                 Μια στάση πριν φτάσουμε στον τελικό μας προορισμό που ήταν ο Όλυμπος, ήταν η πανέμορφη και γραφική Μακρινίτσα.           Μια περιοχή γεμάτη γραφικά, πλακόστρωτα σοκάκια,η οποία, μας έκανε να απολαύσουμε μια ευχάριστη βόλτα και να αντιληφθούμε τις ομορφιές της χώρας μας. Σχεδόν όλα τα σπίτια ήταν χτισμένα με πέτρα. Στα δρομάκια της Μακρινίτσας μπορούσε κάποιος να αγοράσει σουβενίρ, τοπικά προϊόντα, αντικείμενα οικιακής χρήσης και παραδοσιακά γλυκίσματα που έφτιαχναν με κόπο και μεράκι οι γυναίκες της περιοχής.

                                     
        Επιπλέον η μαγευτική θέα που μας πρόσφερε η Μακρινίτσα θα μείνει χαραγμένη στην μνήμη μας με την προσδοκία κάποια στιγμή στο μέλλον να μπορέσουμε να την ξανά απολαύσουμε.Τέλος οι κάτοικοι της περιοχής ήταν πολύ ευγενικοί,φιλόξενοι και γνώριζαν με λεπτομέρεια κάθε γωνιά του τόπου τους.

       Η συγκεκριμένη στάση που κάναμε,στην όμορφη και μοναδική Μακρινίτσα,κέντρισε το ενδιαφέρον όλων των μαθητών με αποτέλεσμα να είναι δύσκολο για ολους μας να αποχωριστούμε αυτό το τοπίο και να συνεχίσουμε την διαδρομή μας!Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...